Newsletter
Abonati-va la Newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cele mai bune oferte!

Instagram

Aromaterapie

5 uleiuri esentiale pe care TREBUIE sa le ai in casa!
Uleiuri esentiale sunt in lumea asta cata frunza cata iarba, foarte multe la numar, cu proprietati si recomandari diferite, arome diverse, astfel incat daca nu dormi cu cartea de aromaterapie la capataiul patului te poti trezi intr-un mic impas cand vine vorba de ales uleiuri esentiale...mie cel putin mi s-a intamplat de multe ori.   Asa ca m-am gandit ca ar fi util un top 5 uleiuri esentiale de avut la indemana prin casa, ca un fel de starter kit care sa ia in consierare si factorul buget...ca e grozav uleiul esential de trandafir, dar el costa 50-100 lei/2 ml.   So..
0 comentarii la acest articol - Vizualizeaza comentarii
Mic ghid de aromaterapie II - tratamente aromaterapeutice
Iata si partea mea preferata, folosirea propriu zisa a uleiurilor esentiale. Inainte de a "intra in paine", trebuie sa va spun urmatorul lucru: eu consider ca, indiferent de proprietatile unui ulei, trebuie sa ne placa si mirosul acestuia deoarece altfel aromaterapia nu ar mai fi o placere si relaxare ci mai degraba o chinuiala in a mirosi ceva neplacut, fiind astfel diminuate si efectele UE respectiv. Atentie! Uleiurile esentiale nu se folosesc niciodata pentru uz intern, ci numai extern, intotdeauna diluate intr-un ulei vegetal de baza. Astfel, exista cateva metode mai raspand..
0 comentarii la acest articol - Vizualizeaza comentarii
Mic ghid de aromaterapie I - uleiurile esentiale
Uleiurile esentiale sunt substante volatile produse de anumite tesuturi specializate din interiorul anumitor plante (din multitudinea de plante de pe lumea asta, doar un anumit numar pot produce uleiuri volatile); ele nu se aseamana cu uleiurile vegetale clasice pe care le stim cu totii, nu au textura grasa, nu sunt lubrifiante si nu pateaza, nu sunt dizolvabile in apa ci in alcool sau intr-un ulei vegetal de baza si au un miros specific foarte puternic.   Extractia lor se face prin 3 procedee: Presarea - se aplica numai pentru fructele citricelor, care contin ulei esen..
0 comentarii la acest articol - Vizualizeaza comentarii
Jovis Homemade Beauty © 2019

Web design by Crazy Designs