Newsletter
Abonati-va la Newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cele mai bune oferte!

Instagram
Stoc Epuizat!
Introduceti adresa dvs. de email pentru a fi informat cand soseste acest produs:


Trimite Inchide
Stoc Epuizat!
Introduceti adresa dvs. de email pentru a fi informat cand soseste acest produs:
Trimite Inchide

Monoi de Tahiti

Monoi de Tahiti
Monoi de Tahiti Monoi de Tahiti
Cod produs: UVMT
Disponibilitate: În Stoc
Preţ: 30,01 RON
Fără TVA: 25,22 RON

Opţiuni disponibile


* Alege gramajul:

Monoi de Tahiti este un ulei exotic cu un puternic si minunat parfum floral obtinut prin macerarea florilor de tiare in ulei de cocos, fiind originar din Polinezia Franceza; numele lui inseamna de fapt "ulei sacru". Floarea de tiare (Gardenia taitensis) este floarea nationala in Tahiti, fiind strans legata de istoria poporului (era folosita in ritualurile sacre, se folosea la imbalsamare pentru a usura trecerea pe lumea cealalta etc.) dar si de viata de zi cu zi unde este utilizata in medicina traditonala, pentru parfumarea camerelor, pentru confectionarea ghirlandelor si, bineinteles, pentru prepararea uleiului monoi, folosit din timpuri stravechi de catre femei in ritualurile de ingrijire.

In cosmetica Monoi de Tahiti are numeroase utilizari atat in ingrijirea pielii cat si a parului.

Ingrijirea pielii
Monoi de Tahiti combina hidratarea intensa oferita de uleiul de cocos cu mirosul exotic al florii de tiare dar si cu proprietatile acesteia, in special de calmare a pielii iritate. Astfel, poate fi folosit pentru hidratarea (si parfumarea) pielii corpului, in special a zonelor foarte uscate, ca ulei de masaj pentru relaxarea muschilor tensionati, ca tratament pentru pielea mainilor si picioarelor (aplicati din belsug ulei si apoi acoperiti cu manusi si sosete), in manichiura pentru inmuierea cuticulelor, pentru calmarea pielii iritate, arse de soare dupa plaja, a diferitelor afectiuni dermatologice (in special eczeme si psoriazis).
 
Aplicat pe piele, monoi de Tahiti se absoarbe usor si protejeaza pielea de deshidratare si de agresiunea factorilor externi, prevenind in acest fel si imbatarnirea prematura a pielii. Puteti sa il aplicati fie direct pe piele fie sa adaugati cateva picaturi in apa din cada daca aveti chef de rasfar. Este excelent si pentru tratamentele faciale, ca hidratant zilnic pentru ten si face o treaba foarte buna si ca demachiant.
 
Ingrijirea parului
Uleiul monoi de Tahiti repara si hraneste parul uscat sau degradat daca este folosit ca masca-tratament inainte de spalare, ii reda stralucirea si il face puternic si sanatos. Il  puteti aplica saptamanal pe toata lungimea parului si lasa sa actioneze in jur de o ora.
 
Pe langa acest tratament pre-spalare, puteti aplica cateva picaturi de monoi pe varfuri si dupa ce parul s-a uscat...defineste frumos suvitele parfumeaza foarte placut. De asemenea, puteti aplica putin ulei pe parul uscat si cand mergeti la plaja sau piscina pentru a-l proteja de soare si de clorul din apa.
 

Ingrediente: ulei de cocos, extract de floare de Tiare

Tip de piele: toate tipurile de piele

Aroma: florala, exotica

Volum: 50 g/100 g

*Datorita faptului ca untul are un punct de topire scazut, expunerea la temperaturi mai ridicate din timpul transportului il poate face sa ajunga la destinatar in stare lichida. Acest lucru nu ii altereaza nici o proprietate. Este nevoie doar sa il tineti intr-un loc racoros pentru a-si recapata consistenta.

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:



Jovis Homemade Beauty © 2017

Web design by Crazy Designs