Newsletter
Abonati-va la Newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cele mai bune oferte!

Instagram
Stoc Epuizat!
Introduceti adresa dvs. de email pentru a fi informat cand soseste acest produs:


Trimite Inchide
Stoc Epuizat!
Introduceti adresa dvs. de email pentru a fi informat cand soseste acest produs:
Trimite Inchide

Unt de Cocos virgin organic

Unt de Cocos virgin organic
Unt de Cocos virgin organic Unt de Cocos virgin organic
Cod produs: UVC
Disponibilitate: În Stoc
Preţ: 15,00 RON 12,00 RON
Fără TVA: 10,08 RON

Opţiuni disponibile


* Alege gramajul:

Untul de cocos este extras prin presare la rece din fructele proaspete de nuca de cocos (Cocos nucifera), fara a fi apoi rafinat, dezodorizat sau modificat in vreun fel, pastrandu-si astfel intacte toate proprietatile, precum si un imbietor miros de cocos.Din cauza faptului ca are un punct de topire destul de scazut, este cunoscut si sub denumirea de "ulei de cocos".

Untul de cocos are certificare organica obtinuta de producator.

Proprietati:

  • hidrateaza, regenereaza si protejeaza pielea uscata, crapata, ranita
  • repara, hidrateaza si confera stralucire parului uscat, degradat, vopsit (se intinde pe toata lungimea parului, se acopera capul cu o folie de celofan si apoi un prosop pentru a facilita patrunderea untului, se tine cateva ore sau chiar peste noapte si apoi se spala cu un sampon natural)
  • calmeaza iritatiile si arsurile solare
  • excelent pentru ten matur, uscat, sensibil
  • este util in tratamentul unor afectiuni dermatologice (eczeme, psoriazis, dertatite, iritatii)
  • previne, reduce ridurile si mareste elasticitatea pielii
  • poate fi folosit inclusiv pentru copii, bebelusi, femei insarcinate si persoane cu pielea foarte sensibila
  • are un miros imbietor de nuca de cocos
  • se intinde usor si intra repede in piele, conferind un luciu satinat dupa aplicare

Psst! Stiai ca uleiul de cocos, aplicat sub forma de masca tratament pe par si scalp, este foarte eficient impotriva matretii?


Ingrediente: unt de cocos virgin organic

Tip de piele: toate tipurile de piele

Aroma: specifica, dulce, fructata

Volum/Gramaj50 g/100 g

*Datorita faptului ca untul de cocos are un punct de topire scazut, expunerea la temperaturi mai ridicate din timpul transportului il poate face sa ajunga la destinatar in stare lichida. Acest lucru nu ii altereaza nici o proprietate. Este nevoie doar sa il tineti intr-un loc racoros pentru a-si recapata consistenta.

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:



Jovis Homemade Beauty © 2017

Web design by Crazy Designs